Referenties

 • “Wow, wat heb ik bij jou veel geleerd! Het was TOP!”

  JACK (Musical Selectie)


  “Ester zet de meest bijzondere types neer!”

  HAN (Home of the Independants)


  “Ester is helder, flexibel en komt haar afspraken na. Ze past zich gemakkelijk aan binnen verschillende organisaties. Daarnaast is ze daadkrachtig. Geen gezeur maar aan de slag!”

  ELSJE POTHOVEN (Brede School De Spil Arnhem)

  Theater
 • “Ik heb als trainer vele malen met Ester als trainingsactrice mogen samenwerken in trajecten voor Jumbo Supermarkten. Daarin heb ik haar leren kennen als een enthousiaste en stevige persoonlijkheid met humor, scherpte en kennis van zaken. Ze weet wat ze wil, varieert goed in de rollen die ze neerzet, laat zich niet snel van de wijs brengen en geeft heldere feedback aan deelnemers. Kortom een prima partner om samen trainingssessies tot een succes te maken.”

  PIET VERMEULEN (Training Advies & Interimmanagement)


  “Ester is een plezierige trainer om mee samen te werken. Ze denkt mee met de mogelijkheden om een groep te trainen en weet met haar energieke uitstraling iedere groep te enthousiasmeren. Ze staat ‘echt’ voor een groep.”

  MICHIEL VAN DER STEEN (Verbetering & Vermaak)


  “Samen met Ester heb ik tijdens drie coachingssessies gewerkt aan een aantal competenties ter voorbereiding op een assessment voor mijn droombaan. Deze heb ik dankzij haar gehaald!”

  MILAN VAN DER HEIJDEN


  “Ik heb ongeveer een jaar met een kleine groep collega’s coaching gevolgd bij Ester en ben erg enthousiast! Theater-, gespreks- en presentatietechnieken, communicatietheorie, intervisie en mindfullness werden afgewisseld met en geoefend op cases uit de praktijk. Elke sessie was er ruimte voor inbreng van eigen oefengesprekken uit ons dagelijks werk. Ester laat als acteur de effecten van de technieken zien op de gesprekken die je voert. Een aanrader voor iedereen die sterker wil staan in feedback- of slechtnieuwsgesprekken, onderhandelingen, conflicten, presentaties enzovoorts.”

  ANNE OTTEN (Projectleider en adviseur Gemeente Ede)

  Training
 • “Ester kan uitstekend samenwerken waarbij haar passie, positieve uitstraling en organisatietalent als zeer prettig worden ervaren. Daarbij laat ze zien dat haar zangtalent veelzijdig is en van een grote klasse.”

  ANGELIQUE LAMOUR (Muzikant)


  “Sinds vorig jaar heb ik zangles bij Ester, iets dat ik eigenlijk nooit heb gedurfd. Ik had mezelf een aantal dingen aangeleerd die erg vermoeiend waren voor mijn stem. Dit was eigenlijk na 1 les al duidelijk. Door de juiste techniek aan te leren, kan ik het zingen nu tijdens optredens langer volhouden.”

  ROEL (Gitarist)


  “Esters enthousiasme werkt heel aanstekelijk. Niet alleen verbeterde mijn techniek, ik kreeg ook meer zelfvertrouwen.”

  ELLEN (Leerling Zang)


  “Ester is een goede zangeres die veel verschillend repertoire aankan.”

  HAN VAN DEN ESSENBURG (Gitarist)

  Stem

Contact

Voor boekingen of informatie kunt bellen naar 026-4450519 of 06-42235594. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via het onderstaande formulier.

Naam

Email

Bericht


Website laten maken door Exceptis.nl | Privacyverklaring